Din lokale RobinHus ejendomsmægler - Værløse, Farum, Birkerød & Holte

  • Lavt salær 34.995 kr. uanset boligtype og by
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig
image description

Få en gratis salgsvurdering

Boliger til salg lige nu - Værløse, Farum, Birkerød & Holte

Tilfredse RobinHus kunder

   
 
image description
image description
  

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

Jeg hedder Jakob Munk-Petersen er uddannet ejendomsmægler, og er din lokale Robinhus ejendomsmægler i Værløse, Farum, Birkerød, Virum, Holte, Nærum, Skodsborg og Vedbæk.
Jeg er født og opvokset i Værløse, og har igennem min ejendomsmæglerkarriere formidlet ejendomme i det grønne område omkring Furesøen nord for København.

RobinHus konceptet er et professionelt, trygt og moderne boligsalg med lavest mulige omkostninger for dig - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder fast lavt salær på 34.995 kr. uanset om det er en lejlighed eller en villa du skal have solgt. Du får med andre ord ikke mindre for pengene, men en større gevinst når du sælger med RobinHus.

Jeg sælger din bolig, det eneste du skal gøre, er at åbne døren for køberne og vise huset frem. For hvem andre en dig som sælger, kender huset bedst. Dine erfaringer og fortællinger om jeres tid i huset, viser køberne at det ikke bare er en bolig – men et hjem, og det skal blive til købernes drømme.

Går du og overvejer at sælge din bolig, så start med at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Ring til mig på tlf. 31473757 eller send en mail på jpe@robinhus.dk.